ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:

 Η έδρα παραγωγής και πώλησης βρίσκεται στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών, ώρες λειτουργίας καθημερινά 10:00 – 18:00 τους θερινούς μήνες και 09:00 – 17:00 χειμερινούς εκτος κυριακής και τις αργίες.

Παραγγελίες αποστέλλονται στις παρακάτω περιοχές  καθώς και στα χωριά των πόλεων αυτών ( Γιαννιτσών – Έδεσσας  – Πτολεμαΐδας – Φλώρινας – Κοζάνης – Καστοριάς – Γρεβενών – Σκύδρας – Αλεξάνδρειας –  Βέροιας – Νάουσας – Κατερίνης – Κιλκίς – Σερρών – Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης )  Για τον Νομό Εύρου κατόπιν συνεννόησης. Επίσης αν είναι μεγάλη η παραγγελία απο Νησιά που έχουν πρόσβαση στα πλοία του λιμανιού Θεσσαλονίκης.

- Δεν διαθέτουμε καθόλου αυγά καθώς και άλλες ράτσες πουλερικών.

Διαθέτουμε μόνο αυτά που βρίσκονται στη σελίδα. ενημερωθείτε πριν τηλεφωνήσετε απο την παρακάτω  ενότητα: Είδη πουλιών / τιμές 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Ωράριο λειτουργείας ( Απαντάμε σε τηλ. απο Δευτέρα έως παρασκεύη 09:00 με 14:00, αν δεν το σηκώσουμε θα σας πάρουμε με την πρώτη ευκαιρία )

Τηλεφωνήστε μόνο αν είναι δυνατή η αποστολή βάση της τοποθεσίας σας. Αναγράφετε παραπάνω… Αν βρίσκεστε εκτός της εμβέλειας των περιοχών που εξυπηρετούμε και τηλεφωνείτε για παραγγελίες η πληροφορίες, θα κλείνουμε τηλ… Είναι αδύνατον να βοηθάμε ή να απαντάμε συμβουλευτικά σε ολη την Ελλάδα… Θα θέλαμε να το κάνουμε και να στηρίξουμε τις προσπάθειές σας ευχαρίστως και αφιλοκερδώς.  Όμως αδυνατούμε, δύο άτομα, να ενημερώνουμε χιλιάδες ενδιαφερόμενους σε καθημερινή βάση… 

  Τηλ. 1: 6937016859 ( Θάνος ) 

 Τηλ. 2: 6975966835 ( Πρόδρομος )

 

 

Comments are closed